tiistai 22. maaliskuuta 2016

"Pientä" puuhaa pääsiäiseksi

Koska edessä on monen monta pyhäpäivää täynnä "pelkkää aikaa vailla tekemistä", päätimme kertaheitolla poistaa tämän ongelman kutsumalla paikalle luottopuunkaatajamme :). Emme ole voineet hyödyntää yläpihaa oikein mitenkään tähän asti, sillä tiedossa on ollut, että jossain vaiheessa kaadamme tontin nurkalta valtaisia mäntyjä ja yhden ikivanhan kuusen. Ja nämä on ollut tarkoitus kaataa suoraan yläpihalle. Nyt päätimme kaataa 5 puuta ja vielä poistattaa pihatammesta kolme alinta oksaa, jotka kurkottelivat jo melkein naapuritalon katolle asti.


Ehkä annan kuvien puhua puolestaan, eli tässä on tilanne ennen:






...ja tässä jälkeen














Tässä seuraavassa vanhemmassa kuvassa on vielä paremmin perspektiiviä siihen, minkä kokoisia nämä pihapuumme ovat. Nämä aikaisemmin kaadetut puut olivat hiukan lyhyempiä, kuin nyt nurin laitetut :). Auto näyttää aika vaatimattomalta näiden luonnon jättiläisten rinnalla.






Ja ei kun savottaan :D. Viime kerralla oksia pilkkoessa hankin itselleni kunnon hauislihakset, mutta tällä kertaa olkapäävaivan vuoksi joudun jättämään moisen puuhan väliin. Siis miehet savottaan ja minä keräilen vain risuja ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti