keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tonteri; kiiltävän turpea pullukka :D




Jälleen palstalla! Tonterin kasvu on kyllä yllättänyt positiivisesti; "mahanympärys" on kanta-napa-akselilla venynyt 130 senttiin, eikä ulkonäkö ole tästä paisumisesta yhtään huonontunut. Oikeastaan päinvastoin, sillä Tonteri suorastaan kukoistaa.



Tonteri saikin kokea erityistä huolenpitoa, sillä virittelimme sille Ikeasta ostetun eksoottisen sammakon värisen katoksen. Sieltä se nyt kurkistelee lehtien lomasta omassa pienessä yksiössään :D. Nyt kurpitsan ei enää tarvitse lojua etanoiden houkuttimena märän harsopeitteen alla, vaan saa nauttia kuivan peitteen tuomasta lämmöstä :). Jossain vaiheessa pitänee laittaa paksumpaa vällyä, ehkä jopa fleecepeittoa, jos hallayöt uhkaavat.



Ja tiedoksi, että viimeisin pölyttämiskokeiluni mahdollisesti oli onnistunut, sillä pikkuinen tyttökukan alku on lähtenyt heti nopeaan kasvuun.

On kerrassaan ihmeellistä, miten saan palstalla touhuamisesta niin paljon iloa ja voimaa. En itsekään osaa sanoa, mikä siinä on niin hienoa, joten ymmärrän, jos joku pitää tätä koko juttua ihan hulluna ;). Kai se on niin, että jokaisella on omat juttunsa ja tämä nyt vain sattuu olemaan minun juttuni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti