maanantai 28. syyskuuta 2015

Voitto kotiin!

Mikä jännittävä päivä sunnuntai olikaan; hiukan ennen klo 16 suuntasimme Pajutallille aika monen muun kanssa. Väkeä riitti kurpitsakarnevaaleilla, kuin markkinoilla konsanaan. Ihan oli vaikea löytää parkkipaikkaa. Suvi tuli mukaan todistamaan Tonterin menestystä ja mukana oli myös siskoni ja hänen poikansa, joka kisasi lastensarjassa. Ja tietysti myös Heikki, jonka tehtävänä oli kantaa Tonteria ;).

Ja kyllä me oltiinkin onnekkaita; Johan voitti lastensarjan hiukan reilu 7 kg:n kesäkurpitsalla ja minä nappasin Tonterilla ykkössijan 42,75 kg:n voittotuloksella :D.




Palkintona oli yllätyksekseni valtava korillinen Pajutallin tuotteita ja vielä 50 € lahjakortti oli ujutettu koriin mukaan. Se oli kyllä aivan mahtava ylläri ja itse korikin on niin kaunis, että voin vain ihailla sitä ja suunnitella, mihin sen sijoittaisin niin, että se tulisi parhaiten esille.



Arvostan tuotepalkintoa todella korkealle ja jotenkin se erityisesti korvaa sitä aikaa ja vaivaa, minkä olen kesän aikana Tonterin kasvatuspuuhissa viettänyt. Kuvista kyllä välittyy iloni, kun hymy on korvasta korvaan :D.  Kiitti kaikille lukijoille kannustuksesta ja myös Jättikasvisyhdistyksen Maaritille, joka on ollut kovasti tukena ja antanut neuvoja matkan varrella. Apu ja tieto onkin ollut tarpeen, kun ensimmäistä kertaa näissä jättikasvatuspuuhissa yrittelin. Tonterihan ei mihinkään jättimittoihin yltänyt, mutta teki varmasti parhaansa :). Ai niin, sain myös pokaalin :D!



Tonteri päätyi kellariin odottamaan jatkojalostusta ja me suuntasimme synttäreiden viettoon äitini luokse. Huomenna minulla alkaakin oikea seikkailuloma ja siitä enemmän tuonnempana...

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa äiti! Olet näissä kuvissa tavattoman kaunis ja niin onnellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitti! Taitava kuvaaja ;). Ja jos saa pokata palkintona tuollaisen sisustuskorin sisältöineen, niin ei kyllä voi olla muuta, kuin onnellinen :)

      Poista
  2. Voin vain olla iloinen saamastasi palkinosta, onnesi on niin aitoa. Yleensäkin olet niin positiivinen, mutta nyt oikein pursuat energiaa ja valoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jaana; olinkin kyllä aidosti ilahtunut, joten ehkä se tosiaan välittyy kuvista. Olin jopa niin iloinen, etten osannut valita, minkä kuvista laittaisin; niinpä tuli laitettua aika monta :). Sanontahan kuuluu; voittajan on helppo hymyillä :D

      Poista