sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kuorintasukat vol 2

No, niin, nyt on tovi vierähtänyt kuorintasukkakokeilustani ja tulokset ovat valmiit. Ne todellakin toimivat! Pari viikkoa kului siihen, että iho jaloistani hilseili ja kuoriutui. Sukat piti kääntää nurin ja pudistella ennen pyykkikoriin laittoa, sillä niistä karisi joka kerta runsaasti valkoista silppua; kuollutta ihoani. Tässä vielä pari kuvaa tilanteesta n. 1,5 viikkoa sukkien laiton jälkeen:
Nyt kuoriutuminen on kokonaan ohi ja jalat ovat silkinpehmeät aikaisempaan verrattuna. Minkäänlaista kipua tms. ei kuoriutumisen aikana minun kohdallani ollut.

Kauniita kuvia en näistä kinttusistani mitenkään saa, mutta voin kertoa, että iho on sileä ja jopa kantapään reunaosien kovettumakohdatkin ovat kadonneet. Siis ne, jotka olivat ihan litistyneessä muodossa varmaankin kaiken tallaamisen tuloksena :). Nyt kantapäät ovat palautuneet reunoista pyöreän mallisiksi. Laitan kuvia, koska lupasin, mutta ne eivät nyt oikein kuvasta todellisuutta (ehkä ovat tähän tarkoitukseen liiankin todellisia näyttäen jokaisen ihohuokosenkin, eikä ihon pehmeys näy kuvissa).

Lopputulokseen olen äärimmäisen tyytyväinen. Nyt täytyy vain ylläpitää saavutettua pehmeyttä ja muistaa ainakin kerran viikossa illalla rasvata jalat paksulla, hyvällä rasvalla (esim. Dermosilin Extra -voide) ja laittaa puhtaat puuvillasukat päälle. Näin ihon pitäisi pysyä hyvässä kunnossa. Toivottavasti myös kovettumat pysyvät poissa ainakin hetken aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti